Casio - Unul din cele mai vandute

Marca Casio - Cel mai bine vanduta pe online


Ceasurile de mana sunt din ce in ce mai cautate in mediul online din Romania dupa ce in afara tarii noastre ceasurile se vand si se cumpara de ani buni ca painea calda. Faza tare e ca in ultimii 2 ani chiar daca am trecut si prin momentul crizei economice am observat ca in mediul online lucrurile se misca destul de previzibil inainte. S-au deschis multe nagazine online de tot soiul in acesti ultimi ani si printre aceste magazine online a aparut si magazinul online de ceasuri. Astfel ca oricine doreste, azi poate sa-si cumpere un ceas. oricine doreste poate sa acceseze un site de comert electronic romanesc si in aproximativ 48 de ore lucratoare ceasul ii va fi livrat la usa casei sau oriunde va dori acel cumparator.

Din ce am vazut eu pe internet in ultimele 2 luni am constat ca cele mai cautate si mai vandute sunt ceasurile de firma si printre acestea sunt cele de marca Casio.

Dintre cele mai vandute ceasuri Casio va recomadam urmatoarele:

Ceasuri Casio de Dama:


- CEAS CASIO DE DAMA - Illuminator Watch. Mecanismele functioneaza pe baza de Quartz, carcasa si bratara fiind din material Resin . Pretul la care poate fi cumparat acest ceas este de doar 49,99 RON, in aceasta perioada fiind la promotie pe watchshop.ro.



- CEAS CASIO DE DAMA - - Women's Sport Watch. Mecanismele functioneaza pe baza de Quartz, bratara fiind din Banda cauciucata. Pretul la care poate fi cumparat acest ceas este de doar 113,63 RON, in aceasta perioada fiind la promotie cu reducere de 10% pe


Ceasuri Casio Barbatesti:


CEAS CASIO BARBATESC - Ana-Digi 30P Telememo 50M Water Resistant 2V. Mecanismele functioneaza pe baza de Quartz, carcasa si bratara fiind din otel inoxidabil.
CEAS CASIO BARBATESC - Men's Analog w/ Date 100M Water Resistant BL. Mecanismele functioneaza pe baza de Quartz, carcasa si bratara fiind din otel inoxidabil.

Ceasurile de mana marca Casio sunt vandute atat in gama de ceasuri de dama cat si in gama de ceasuri barbatesti, iar in acest fel cererea devine destul de mare si vanzatorul ruleaza din ce in ce mai mult stoc ceea ce evident aduce profit. Multi dintre cei din generatia de peste 35 de ani am purtat sau purtam ceasuri, iar cei care au trait atunci stiu ca in vremurile anilor 80, 90 era un lucru destul de frecvent sa vezi ceasuri pe maini. Astazi lucrurile par a fi schimbate din acest punct de vedere si nu sunt chiar ca atunci, insa ceasurile se vor mai purta si de-acum incolo multe generatii inca. Cu toate ca vremurile sunt in schimbare in ce priveste moda de accesorii vestimentare, sunt inca multi care poarta ceasuri si toti acestia nu reprezinta doar o singura generatie ci sunt din diverse generatii. Categoria de varsta care folosesc cel mai mult ceasuri de mana sunt cei cu varste cuprinse intre 27 si 60 de ani.