Fossil - un ceas destul de cautat

Fossil - un ceas destul de cautat - Preturi accesibile si calitate deosebita


Marca de ceasuri de mana Fossil este una din cele mai cautate marci de ceasuri de mana. Avand in vedere ca aceasta marca de ceasuri sunt produse si pentru femei si pentru barbati este unul din cele mai vandute ceasuri pe site-urile de comert electronic de la noi din tara si la fel se vinde si in afara tarii. Din categoria de ceasuri barbatesti marca Fossil amintesc in acest articol cateva:

- Ceas Barbatesc marca Fossil - Men's Silver Dial Stainless Steel Case. Ceasul are mecanismele pe baza de Quartz, are carcasa din otel inoxidabil, bratara din Piele.



- Ceas Barbatesc marca Fossil - Men's Blue Textured Navy Dial. Ceasul are mecanismele pe baza de Quartz, are carcasa din otel inoxidabil, bratara din otel inoxidabil si pretul este de 254,99 RON



In categoria ceasurilor de dama, marca Fossil amintim printre cele mai cautate urmatoarele:

- Ceas Dama marca Fossil -Women's Black Leather Watch. Ceasul are mecanismele pe baza de Quartz, are carcasa din otel inoxidabil, bratara din Piele neagra.


- Ceas Dama marca Fossil - White Cuff - ES1985. Ceasul are mecanismele pe baza de Quartz, are carcasa din otel inoxidabil, bratara din Piele Alba.