Istoria Casio

Ceasurile Casio atat de cunoscute astazi in lumea intreaga pentru calitatea si stilul novator nu au fost asa dintotdeauna. Tadio Kashio punea in 1946 bazele unei societati care pe langa ceasurile Casio producea si un dispozitiv pentru fumatori care le permitea acestora sa foloseasca ambele maini in timp ce fumau.

Chiar daca situatia financiara din timpul celui de-al doilea razboi mondial era sumbra , Kashio a sperat in vanzari mari pe care le-a obtinut prin aceasta inventive pentru fumatori. Astazi nu multa lume mai stie despre aceasta teava yubiwa in schimb numele Casio este cunoscut pe orice meridian.


Ceasurile Casio au fost primele ceasuri de mana cu cristal de cuart din lume, si au conoscut in permanenta imbunatatiri si noi functii astfel incat ceasul face acum parte din tinuta noastra de fiecare zi. Ceasul cu calculator a fost inventia lui Casio preluata apoi si de alte firme producatoare.
Pe langa calculator, ceasurile Casio au si alte functii unice cum ar fi cea de temperature, presiune barometrica. Astazi ceasurile Casio sunt intr-o mare varietate , cu toate caracteristicile si stilurile pe care le putem astepta de la un lider in industrie.

Dintre cele mai populare ceasuri pentru barbati amintim G-Shock Blue iar pentru femei Casio Baby-G Databank.